Privacy policy – Femke's Foodies
22071
page-template-default,page,page-id-22071,collateral-product-columns-2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Privacy policy

PRIVACY VERKLARING

In deze privacy verklaring leggen wij, van Femke’s Foodies, uit hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Je vindt hieronder een overzicht van de gegevens die worden verzameld, met welk doel, met wie het wordt gedeeld, de bewaartermijn, de beveiliging, cookies en het recht op inzage, wijzigen en wissen van de persoonsgegevens. We vinden het belangrijk dat je hier goed van op de hoogte bent en raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

 

 

CONTACTGEGEVENS

Femke’s Foodies

Korte Beestenmarkt 2

2512 GP Den Haag

info@femkesfoodies.nl

www.femkesfoodies.nl

KVK: 63250691

 

 

WELKE PERSOONLIJKE GEGEVENS WORDEN VERZAMELD EN VOOR WELK DOEL?

Bij het aankopen van bakbananenmeel laat je de volgende gegevens bij ons achter:

 

  1. Voornaam / Voorletters
  2. Achternaam
  3. Straatnaam
  4. Huisnummer
  5. Postcode
  6. Woonplaats
  7. Land
  8. E-mailadres
  9. Bedrijfsnaam (optioneel)
  10. Telefoonnummer
  11. IBAN
  12. BIC
  13. KVK (in geval van wederverkopers)
  14. Transacties (aankopen)

 

 

Bij het volgen van de Femke’s Foodies nieuwsbrief laat je de volgende gegevens bij ons achter:

A. Voornaam / Voorletters

B. Achternaam

C. E-mail adres

 

 

Gegevens 1 t/m 10 worden verzameld om de bestelling naar jou te kunnen versturen en om contact met je te kunnen opnemen bij vragen/onduidelijkheden over de bestelling. Gegevens 11, 12 en 13 worden verwerkt om de koop te kunnen voltooien. Transacties (14) worden verzameld om kortingen aan te kunnen bieden. Gegevens A – C worden verzameld om de nieuwsbrief van Femke’s Foodies te kunnen versturen. Alle gegevens worden in WordPress bewaard.

 

 

MET WIE WORDEN DE PERSOONLIJKE GEGEVENS GEDEELD?

  • Gegevens 1 t/m 10 worden gedeeld met het bedrijf MyParcel. Dit bedrijft voert de zendingen voor Femke’s Foodies uit en heeft daardoor inzicht in deze persoonlijke gegevens nodig. Met MyParcel is een verwerkingsovereenkomst afgesloten. Je kunt deze overeenkomst hier lezen.
  • Gegevens 1, 2, 7, 8, 11 en 12 worden gedeeld met het bedrijf Mollie. Zij ontvangen tevens je bestelnummer. Wanneer je een bestelling plaatst, innen zij de gelden via iDeal / Paypal en maken dit bedrag vervolgens over op de betaalrekening van Femke’s Foodies. Mollie is zelf verwerkingsverantwoordelijke. Hun privacy beleid vind je hier.
  • Indien Femke’s Foodies op een markt/event staat en je een product middels de pin wilt betalen, dan heeft iZettle toegang tot persoonsgegevens 11 en 12. iZettle int je betaling en betaalt deze vervolgens aan Femke’s Foodies uit. iZettle is zelf verwerkingsverantwoordelijke. Hun privacy beleid vind je hier.
  • E-mails van en naar Femke’s Foodies worden geopend via de webmail van de hosting en een extern mail programma.
  • In geval van wederverkopers worden gegevens 1 t/m 7, 9 en 13 gedeeld met het boekhoudprogramma Moneybird om facturen op te maken. Met Moneybird is een verwerkingsovereenkomst afgesloten. Zij verzamelen alleen de gegevens die Femke’s Foodies doorgeeft met het doel dat wij onze boekhouding kunnen uitvoeren.
  • Het bedrijf GeusMedia heeft toegang tot alle informatie in WordPress als technisch support van de website www.femkesfoodies.nl.
  • Tot slot maakt www.femkesfoodies.nl gebruik van Google Analytics voor optimalisatie van de website. Femke’s Foodies heeft hierbij het delen van informatie uitgezet en IP-adressen zijn anoniem ingesteld. Met Google Analytics is een verwerkingsovereenkomst afgesloten. Deze vind je hier.

 

 

BEVEILIGING VAN DE PERSOONSGEGEVENS

De beveiligingsmaatregelen die Femke’s Foodies heeft genomen zijn goed beveiligde wachtwoorden en twee-staps-verificaties.

 

 

EXTERNE LINKS

Op www.femkesfoodies.nl vind je externe links naar bijvoorbeeld andere websites en social media. Wanneer je op deze link klikt verlaat je de website of wordt in een nieuw tabblad de pagina geopend. Deze externe websites zullen gebruikmaken van bijvoorbeeld bepaalde soorten cookies. Femke’s Foodies is hier niet aansprakelijk voor en verwijst je daarvoor naar de privacyverklaring of cookieverklaring van de desbetreffende website. De social media buttons op www.femkesfoodies.nl zijn er om je zo gemakkelijk mogelijk in contact te laten komen en updates te volgen omtrent Femke’s Foodies. Elk sociale media kanaal heeft zijn eigen privacyverklaring. Deze vind je op hun eigen website.

 

 

COOKIES

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Femke’s Foodies maakt gebruik van cookies om het websiteverkeer te analyseren (‘analytische cookies’) en om content te personaliseren (‘functionele cookies’).  Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven. Het gaat hierbij om verwijzingen naar onze social media kanalen (o.a. Pinterest en Instagram). Femke’s Foodies doet niet aan adverteren.

 

Voor functionele cookies is geen toestemming vereist. Zoals de naam aangeeft zijn functionele cookies nodig voor het functioneren van de website. Het zijn cookies die er bijvoorbeeld voor zorgen dat tijdens je bezoek aan de webwinkel het winkelmandje de producten onthoudt.

Met analytische cookies kunnen wij statistieken over femkesfoodies.nl verzamelen. Dit helpt ons om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Omdat wij de instellingen zo hebben ingeschakeld dat er geen klantgegevens verzameld mogen worden en de vergaarde informatie anoniem blijft, hoeft voor dit type cookies ook geen toestemming gevraagd te worden. Wel laten we graag duidelijk zien dat we deze cookies verzamelen, daarom onze cookiemelding.

 

Cookie instellingen wijzigen en verwijderen

Via de cookieverklaring op onze website (zie de link hieronder) kun je jouw toestemming op elk moment wijzigen of intrekken. Je kunt cookies ook altijd uitschakelen en verwijderen via je browserinstellingen. Je vind dit bij de instellingen direct in je browser. Wanneer je het niet kan vinden, gebruik de ‘Help’ functie in je browser.

RECHTEN

Je hebt altijd recht op inzage van de persoonlijke gegevens die je bij Femke’s Foodies hebt achtergelaten. Tevens kan je een verzoek indienen deze gegevens de wijzigen of wissen. Uitzondering hierop is data die wij verplicht moeten bewaren in verband met administratieve en wettelijke doeleinden. Je kunt bovenstaande rechten doorvoeren door een schriftelijk verzoek te mailen naar info@femkesfoodies.nl.

Tevens heb je het recht op het beperken van en bezwaar te maken tegen de verwerking van persoonlijke gegevens, en het recht op het overdragen of overdraagbaar maken van jouw gegevens. Hiervoor kan je ook een schriftelijk verzoek indienen door een e-mail te sturen naar info@femkesfoodies.nl.

Tot slot heb je het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, mocht je het niet eens zijn met de manier waarop Femke’s Foodies met jouw gegevens omgaat.

 

 

BEWAARTERMIJN VAN JE GEGEVENS

Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

 

 

DATALEK PROCEDURES

Femke’s Foodies is verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens mag niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zullen wij onze klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

 

 

VRAGEN

Neem bij vragen over onze privacy verklaring contact met ons op via info@femkesfoodies.nl