Puur Mieke bakbananenmeel

Puur Mieke bakbananenmeel

Puur Mieke bakbananenmeel – Yessss je kunt weer bakbananenmeel bestellen! Dat betekent dat ik het leuke nieuws eindelijk mag verklappen: het bakbananenmeel zit in een nieuwe verpakking, namelijk van Puur Mieke!

 

Puur Mieke & Femke’s Foodies, hoe zit dat precies?

Je kent Femke’s Foodies als merk van de zakjes bakbananenmeel. Maar wist je dat Femke’s Foodies ook de importeur van bakbananenmeel is voor Europa? Ons meel ligt inmiddels onder white label in Zweden, Duitsland en Nederland. Echt heel erg gaaf.

In Nederland is daar nu het Puur Mieke label bijgekomen. Het is het tweede product dat Puur Mieke onder haar eigen lijn uitbrengt en we zijn heel trots dat ze voor ons bakbananenmeel hebben gekozen. Puur Mieke bakbananenmeel is dus het meel dat je van Femke’s Foodies gewend bent, in een mooie nieuwe verpakking.

 

Wat betekent dit voor jou?

  1. Je kunt bakbananenmeel voortaan bij puurmieke.nl bestellen.
  2. De inhoud van de zakjes is 400 g geworden.
  3. De nieuwe prijs is € 6,49.

Een grote plus is dat je bij Puur Mieke gelijk de rest van je boodschappenlijst mee kunt bestellen. Ook zijn de verzendkosten lager. We zien alleen maar voordelen ;-).

 

Wat gebeurt er met de Femke’s Foodies lijn?

Femke’s Foodies gaat zich nog meer focussen op het onder de aandacht brengen van bakbananenmeel in binnen- en buitenland. Daar hebben we heel veel zin in. Om daar ruimte voor te maken stoppen we met de eigen lijn. De website met lekkere gerechten blijft uiteraard gewoon in de lucht en zodra ik (Femke) een nieuw recept heb, laat ik het zoals je gewend bent hier op de website weten!

 

Hopelijk ben je net als ons enthousiast over deze verandering. We hopen dat je weer zin hebt om bakbananenmeel te bestellen en om lekkere dingen te maken! Bedankt voor al het vertrouwen in het Femke’s Foodies label.

 

Gelijk bakbananenmeel bij Puur Mieke bestellen? Klik hier.

 

NB: Alle links in deze blogpost zijn affilate links.

 

2 Reacties

Plaats een reactie