Bezorging en retourneren

BEZORGING

Zodra Femke’s Foodies je betaling ontvangen heeft, wordt je bestelling de eerst volgende werkdag aangeboden aan PostNL of DHL. De keuze voor één van deze twee organisaties is afhankelijk van het aantal bestelde kilogram. PostNL en DHL streven er naar de post binnen 24 uur te bezorgen. Let op: beide bezorgen post van dinsdag tot en met zaterdag. Femke’s Foodies is niet aansprakelijk voor eventuele bezorg vertragingen door DHL of PostNL, alsmede beschadigingen of zoekgeraakte producten.

 

 

VERZENDKOSTEN

Femke’s Foodies rekent de volgende verzendkosten in Nederland:

  • brievenbuspost tot 250 g: 2,76 euro
  • brievenbuspost tot 2 kg: 3,45 euro
  • pakketpost tot 10 kg: 5,75 euro
  • pakketpost tot 30 kg: 13,25 euro

 

Femke’s Foodies rekent de volgende verzendkosten in België:

  • brievenbuspost tot 2 kg: 9,00 euro
  • pakketpost tot 5 kg: 18 euro
  • pakketpost tot 22 kg: 22 euro
  • pakketpost tot 30 kg: 45 euro

 

Wil je grote(re) hoeveelheden bakbananenmeel afnemen? Neem dan vrijblijvend contact op via info@femkesfoodies.nl.

 

 

BESTELLING ANNULEREN

Heb je een product besteld en wil je dit graag annuleren? Stuur dan zo spoedig mogelijk een mail naar info@femkesfoodies.nl (het schriftelijke kenbaar maken van de annulering is noodzakelijk). Indien het product nog niet verzonden is, zal deze geannuleerd worden en je geld terug gestort worden. Indien je bestelling wel al is verstuurd, weiger dan het pakket bij bezorging* zodat de bezorger deze weer ongeopend mee kan nemen. Femke’s Foodies zal na een goede ontvangst van retourzending de aankoopsom vermindert met de gemaakte verzendkosten op je rekening terug storten.

 

* Is er sprake van brievenbuspost? Bekijk dan de procedure onder bestelling retourneren.

 

 

BESTELLING RETOURNEREN

Ben je niet tevreden over een product dat je bij Femke’s Foodies hebt gekocht? Dat zouden we erg jammer vinden! Neem dan ook zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen twee weken na bezorging van je product contact op met Femke’s Foodies via info@femkesfoodies.nl (het schriftelijke kenbaar maken van een retournering is noodzakelijk). Vermeld daarbij de volgende gegevens:

 

– Volledige naam

– Bestelnummer

– Uw bankrekeningnummer (waarmee u ook de aankoop heeft betaald, om zo fraude te voorkomen)

– Reden voor retourzending (optioneel)

 

Alleen ongebruikte producten die in de originele, ongeopende en onbeschadigde verpakking zitten, kunnen retour gestuurd worden. Dit kan tot uiterlijk 14 dagen na bekendmaking retourzending bij Femke’s Foodies. Het retouradres te Den Haag staat vermeld op de verpakking. Bij een goede ontvangst van de retourzending wordt de aankoopsom, vermindert met de verzendkosten, zo snel mogelijk op je rekening terug gestort, en uiterlijk binnen 30 dagen. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

 

Retourzendingen zijn voor het risico van de koper. Dit houdt in dat Femke’s Foodies niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.