19169
blog,paged,paged-13,theme-stockholm,stockholm-core-1.0.5,collateral-product-columns-2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Blog

Recepten en nieuwsberichten
Bosvruchten yoghurt crumble

Bosvruchten yoghurt crumble

Ben je op zoek naar een lekker ontbijt of dessert? Dan kan ik je deze bosvruchten yoghurt crumble aanraden! Het recept is glutenvrij en lactosevrij.   Ingrediënten (1 portie): 40 g fruit (aardbei, blauwe bessen, bramen, frambozen) 3 el (soja/kokos) yoghurt (of meer naar smaak) 20 g

0
Perzik kwarktaart (lactosevrij en glutenvrij)

Perzik kwarktaart (lactosevrij en glutenvrij)

Koning Willem Alexander, van harte gefeliciteerd met uw 50e verjaardag! Koningsdag, daar hoort natuurlijk oranjegebak bij. Ik maakte daarom deze heerlijke perzik kwarktaart (lactosevrij en glutenvrij).   Ingrediënten bodem (naar het recept van Fit en Puur): 80 g bakbananenmeel 1,5 tl kaneel 50 g vloeibare kokosolie 40 g

0
Glutenvrije Anzac biscuits

Glutenvrije Anzac biscuits

Vandaag - 25 april - is het Anzac Day. Op Anzac Day worden de leden van de Australian and New Zealand Army Corps herdacht, die in Gallipoli tegen het Ottomaanse rijk vochten tijdens de Eerste Wereldoorlog. Traditioneel worden op deze dag Anzac biscuits gegeten. Het verhaal gaat

0