19169
blog,paged,paged-14,theme-stockholm,stockholm-core-1.0.5,collateral-product-columns-2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Blog

Recepten en nieuwsberichten
Glutenvrije perzikcake van bakbananenmeel

Glutenvrije perzikcake van bakbananenmeel

Het recept voor deze glutenvrije perzikcake van bakbananenmeel is geïnspireerd op een recept van Amber Albarda. Ik heb er een glutenvrije variant van gemaakt door het speltmeel (150 g) te vervangen door bakbananenmeel (90 g). Je hebt met bakbananenmeel dus 60 g minder meel nodig

0
Glutenvrije wafels van bakbananenmeel

Glutenvrije wafels van bakbananenmeel

Yes het is gelukt, een recept voor lekkere glutenvrije wafels van bakbananenmeel! Vroeger at ik regelmatig van die heerlijke suikerwafels, een echte verwennerij. Omdat ik daar nu een opgeblazen buik van heb ik jou daar krijg, ging ik op zoek naar een lekker alternatief en

0
Bosvruchten yoghurt crumble

Bosvruchten yoghurt crumble

Ben je op zoek naar een lekker ontbijt of dessert? Dan kan ik je deze bosvruchten yoghurt crumble aanraden! Het recept is glutenvrij en lactosevrij.   Ingrediënten (1 portie): 40 g fruit (aardbei, blauwe bessen, bramen, frambozen) 3 el (soja/kokos) yoghurt (of meer naar smaak) 20 g

0