19169
blog,paged,paged-17,theme-stockholm,stockholm-core-1.0.5,collateral-product-columns-2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Blog

Recepten en nieuwsberichten
Glutenvrije worteltaart van bakbananenmeel

Glutenvrije worteltaart van bakbananenmeel

Het ultieme gebak voor de herfst en winter: worteltaart! Deze glutenvrije worteltaart van bakbananenmeel is heerlijk voor bij de koffie of als dessert. Het recept vraagt wel de nodige voorbereidingen, je kunt het beste een avond van te voren alvast enkele dingen klaar zetten.   Ingrediënten worteltaart: 110 g

0
Glutenvrije taaitaai van bakbananenmeel

Glutenvrije taaitaai van bakbananenmeel

Geïnspireerd op een recept van Focus on Foodies maakte ik deze glutenvrije taaitaai van bakbananenmeel. Een heerlijk koekje voor tijdens de feestdagen!   Ingrediënten voor 10 taaitaai koekjes: 60 g bakbananenmeel 50 g amandelmeel 1 el speculaaskruiden 1 tl gemalen anijszaad 1 tl wijnsteenbakpoeder snufje zout snufje gemalen peper

0
glutenvrije speculaas muffins

Glutenvrije speculaas muffins

Ingrediënten voor 5 glutenvrije speculaas muffins: 70 g bakbananenmeel 1 tl (wijnsteen)bakpoeder 70 g kokosolie 1 ei (medium) 60 g palmsuiker (of iets meer voor de zoetekauw, bruine basterdsuiker kan ook) 60 g kokosroom (bijv. uit een blik dat een nacht in de koelkast heeft