19169
blog,paged,paged-18,theme-stockholm,stockholm-core-1.0.5,collateral-product-columns-2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Blog

Recepten en nieuwsberichten
glutenvrije cake van bakbananenmeel

Glutenvrije cake van bakbananenmeel

For the English version of this 'glutenvrije cake van bakbananenmeel' recipe (i.e. gluten-free cake using plantain flour), please see below.   Dit recept is geïnspireerd op de 'glutenvrije en suikervrije cake van oma' gemaakt door Focus on Foodies. Ik heb de agave siroop vervangen door honing (omdat ik geen agave

0
glutenvrij hartjeswafel recept

Glutenvrij hartjeswafel recept

Dit glutenvrij hartjeswafel recept gemaakt van bakbananenmeel is echt heerlijk en easypeasy om te maken! Ideaal voor als je lekker wilt lunchen maar niet zo veel tijd hebt.   Ingrediënten voor 2 hartjeswafels: 25 g bakbananenmeel 1 ei 1/4 tl bakpoeder 1 banaan (de mijne had slechts

banaan-havermout brood

Banaan-havermout brood

Bananenbrood, kun jij daar ook geen genoeg van krijgen? Ik zou het op ieder moment van de dag wel kunnen eten. Er staan al verschillende varianten van bananenbrood op deze website. In deze versie heb ik naast bakbananenmeel ook havermout toegevoegd voor een lekkere twist. Het banaan-havermout

Mango crumble

Mango crumble

Deze mango crumble is heerlijk als ontbijt of toetje! Het is heel eenvoudig om te maken, je kunt het naar eigen smaak samenstellen en het schijnt als een zonnetje in je huis. Ook leuk om bijvoorbeeld met Pasen te serveren!   Ingrediënten voor twee glazen mango crumble: 25 g bakbananenmeel 10 g