19169
blog,paged,paged-18,theme-stockholm,stockholm-core-1.0.5,collateral-product-columns-2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Blog

Recepten en nieuwsberichten
glutenvrij hartjeswafel recept

Glutenvrij hartjeswafel recept

Dit glutenvrij hartjeswafel recept gemaakt van bakbananenmeel is echt heerlijk en easypeasy om te maken! Ideaal voor als je lekker wilt lunchen maar niet zo veel tijd hebt.   Ingrediënten voor 2 hartjeswafels: 25 g bakbananenmeel 1 ei 1/4 tl bakpoeder 1 banaan (de mijne had slechts

banaan-havermout brood

Banaan-havermout brood

Bananenbrood, kun jij daar ook geen genoeg van krijgen? Ik zou het op ieder moment van de dag wel kunnen eten. Er staan al verschillende varianten van bananenbrood op deze website. In deze versie heb ik naast bakbananenmeel ook havermout toegevoegd voor een lekkere twist. Het banaan-havermout

Mango crumble

Mango crumble

Deze mango crumble is heerlijk als ontbijt of toetje! Het is heel eenvoudig om te maken, je kunt het naar eigen smaak samenstellen en het schijnt als een zonnetje in je huis. Ook leuk om bijvoorbeeld met Pasen te serveren!   Ingrediënten voor twee glazen mango crumble: 25 g bakbananenmeel 10 g

Sweet carobe muffins

Sweet carobe muffins zijn muffins onder andere gemaakt van carobe poeder. Carobe is een alternatief voor chocola. Het smaakt bijna hetzelfde, maar dan net iets caramel achtiger. Je koopt het in natuurvoedingswinkels zoals de Ekoplaza. Er staat al een ander recept voor carobe muffins op de website