19169
blog,paged,paged-19,theme-stockholm,stockholm-core-1.0.5,collateral-product-columns-2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Blog

Recepten en nieuwsberichten
Tropische pannenkoekentaart

Tropische pannenkoekentaart

Vandaag is het de 10e Nationale Pannenkoekendag. Op deze dag bakken basisschoolleerlingen pannenkoeken voor ouderen in de buurt. Echt een ontzettend leuk initiatief! Ben je geen basisschoolleerling (meer) maar vind je het wel heel erg leuk om pannenkoeken voor een oudere en jezelf te bakken? Dan

Knapperige kaneel koekjes

Knapperige kaneel koekjes

For the English translation of 'knapperige kaneel koekjes' (i.e. crispy cinnamon cookies), please see below.   Ingrediënten (voor ongeveer 8 knapperige kaneel koekjes): 40 g bakbananenmeel 20 g (soja)boter of kokosolie (vloeibaar) 30 g rijststroop, kokosbloesemsiroop of ahorn siroop 1 tl kaneel   Overige benodigdheden: Oven, bakplaat, bakpapier, mengkom, spatel, pannetje

kokos-limoenbrood

Kokos-limoenbrood

For the English translation of 'kokos-limoenbrood' (coconut-lime bread), please see below. Geïnspireerd op het blogbericht van Peek Inside maakte ik een glutenvrij en lactosevrij kokos-limoenbrood. Echt verrassend lekker en fris!   Ingrediënten kokos-limoenbrood: 150 g bakbananenmeel 80 g (soja/room)boter 2 eieren 300 ml kokosmelk 1 limoen (rasp en sap) 2 tl

Bosvruchten crumble

Bosvruchten crumble

Deze bosvruchten crumble is heerlijk als ontbijt of als toetje!   Ingrediënten (1 portie): ongeveer 40 g fruit (aardbei, blauwe bessen, bramen, frambozen) 25 g bakbananenmeel 1 el koude vloeibare (room/soja) boter (= ongeveer 7 g) 10 g kokosbloesemsiroop of rijststroop optioneel: 1 tl vanille extract / snufje kaneel / beetje kokosbloesemsuiker   Overige benodigdheden: Oven,