Over Femke

Over Femke’s Foodies

Het idee voor Femke’s Foodies is begonnen tijdens mijn reis naar de Kaapverdische eilanden, eind 2014. Daar ontdekte ik het bestaan van bakbananenmeel. Hoe meer informatie ik vond over de eigenschappen en mogelijkheden van dit meel, hoe enthousiaster ik werd. Bakbananenmeel is een glutenvrij meel, waar onder andere brood, taarten en pannenkoeken mee gebakken kan worden. Omdat het meel van onrijpe bakbananen wordt gemaakt, heeft het een neutrale smaak en bevat het daarnaast een hoog gehalte resistent zetmeel wat stimulerend kan werken voor de darmflora. Op 1 mei 2015 is Femke’s Foodies officieel van start gegaan met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Op 2 oktober ging de website voor het eerst live. Op dit moment kan het bakbananenmeel van Femke’s Foodies via de webshop, de markt en ook via diverse andere verkooppunten gekocht worden.

 

Heb je vragen over Femke’s Foodies? Bezoek dan de klantenservice of neem contact op via info@femkesfoodies.nl.

Contact opnemen
Logo Femke's Foodies
femke
Over Femke

Hi! Ik ben Femke, een afgestudeerde (MSc) en gepromoveerde (Dr.) Gezondheidswetenschapper met een grote passie voor mensen helpen en gezond – maar vooral lekker (!) – eten. Met Femke’s Foodies komt dan ook een droom uit omdat ik hiermee beide doelen kan realiseren!

 

De passie voor mensen helpen zit in the familie… De passie voor gezond en lekker eten is ontstaan vanwege een obstinate darm die niet van prikkels houdt. Zoekende naar oplossingen waarmee ik m’n darmen het beste tevreden kan houden kwam ik erachter dat voeding een wereld van verschil maakt. Omdat bakbananenmeel geschikt is voor verschillende type diëten (o.a. glutenvrij) en je er heel veel verschillende lekkere én gezonde gerechten van kunt maken, hoop ik dat dit meel mensen kan helpen bij het realiseren van een happy en healthy lifestyle.

 

Hopelijk tot ziens in de webshop of bij de Femke’s Foodies marktkraam!

 

Liefs Femke