22071
privacy-policy,page-template-default,page,page-id-22071,theme-stockholm,stockholm-core-1.0.5,collateral-product-columns-2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Privacy policy

PRIVACY VERKLARING

In deze privacy verklaring leggen wij, van Femke’s Foodies, uit hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Je vindt hieronder een overzicht van de gegevens die worden verzameld, met welk doel, met wie het wordt gedeeld, de bewaartermijn, de beveiliging, cookies en het recht op inzage, wijzigen en wissen van de persoonsgegevens. We vinden het belangrijk dat je hier goed van op de hoogte bent en raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

 

CONTACTGEGEVENS

Femke’s Foodies

Korte Beestenmarkt 2

2512 GP Den Haag

info@femkesfoodies.nl

www.femkesfoodies.nl

KVK: 63250691

 

WELKE PERSOONLIJKE GEGEVENS WORDEN VERZAMELD EN VOOR WELK DOEL?

Bij inschrijving voor de nieuwsbrief laat u de volgende gegevens bij ons achter:

  1. Voornaam / Voorletters
  2. Achternaam
  3. E-mailadres

Deze gegevens worden verzameld om de nieuwsbrief van Femke’s Foodies te kunnen versturen.

 

MET WIE WORDEN DE PERSOONLIJKE GEGEVENS GEDEELD?

  • Gegevens 1 t/m 3 worden in WordPress en MailPoet bewaard.
  • E-mails van en naar Femke’s Foodies worden geopend via de webmail van de hosting en een extern mail programma.
  • Het bedrijf GeusMedia heeft toegang tot alle informatie in WordPress als technisch support van de website www.femkesfoodies.nl.
  • Tot slot maakt www.femkesfoodies.nl gebruik van Google Analytics voor optimalisatie van de website. Femke’s Foodies heeft hierbij het delen van informatie uitgezet en IP-adressen zijn anoniem ingesteld. Met Google Analytics is een verwerkingsovereenkomst afgesloten. Deze vind je hier.

 

BEVEILIGING VAN DE PERSOONSGEGEVENS

De beveiligingsmaatregelen die Femke’s Foodies heeft genomen zijn goed beveiligde wachtwoorden en twee-staps-verificaties.

 

EXTERNE LINKS

Op www.femkesfoodies.nl vind je externe links naar bijvoorbeeld andere websites en social media. Wanneer je op deze link klikt verlaat je de website of wordt in een nieuw tabblad de pagina geopend. Deze externe websites zullen gebruikmaken van bijvoorbeeld bepaalde soorten cookies. Femke’s Foodies is hier niet aansprakelijk voor en verwijst je daarvoor naar de privacyverklaring of cookieverklaring van de desbetreffende website. De social media buttons op www.femkesfoodies.nl zijn er om je zo gemakkelijk mogelijk in contact te laten komen en updates te volgen omtrent Femke’s Foodies. Elk sociale media kanaal heeft zijn eigen privacyverklaring. Deze vind je op hun eigen website.

 

COOKIES

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Femke’s Foodies maakt gebruik van cookies om het websiteverkeer te analyseren (‘analytische cookies’), om content te personaliseren (‘functionele cookies’) en om affiliate samenwerkingen uit te kunnen voeren (‘affiliate cookies’). Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven. Het gaat hierbij om verwijzingen naar onze social media kanalen (o.a. Pinterest en Instagram) en een affiliatelink naar Puurmieke.nl.

Voor functionele cookies is geen toestemming vereist. Zoals de naam aangeeft zijn functionele cookies nodig voor het functioneren van de website.

Met analytische cookies kunnen wij statistieken over femkesfoodies.nl verzamelen. Dit helpt ons om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Omdat wij de instellingen zo hebben ingeschakeld dat er geen klantgegevens verzameld mogen worden en de vergaarde informatie anoniem blijft, hoeft voor dit type cookies ook geen toestemming gevraagd te worden. Wel laten we graag duidelijk zien dat we deze cookies verzamelen, daarom onze cookiemelding.

Affiliate cookies vallen onder de uitzondering van de cookiewetgeving, waardoor ook hier geen toestemming voor hoeft te worden gevraagd. Voorwaarden zijn dat de cookies alleen voor affiliate doeleinden worden gebruikt en er geen (volg)profiel wordt aangemaakt. Wel is het belangrijk dat je als gebruiker weet dat er affiliate links gebruikt worden. Deze herken je op deze website aan de afkorting ‘(aff.)’.

 

Cookie instellingen wijzigen en verwijderen

Via de cookieverklaring op onze website (zie de link hieronder) kun je jouw toestemming op elk moment wijzigen of intrekken. Je kunt cookies ook altijd uitschakelen en verwijderen via je browserinstellingen. Je vind dit bij de instellingen direct in je browser. Wanneer je het niet kan vinden, gebruik de ‘Help’ functie in je browser.

RECHTEN

Je hebt altijd recht op inzage van de persoonlijke gegevens die je bij Femke’s Foodies hebt achtergelaten. Tevens kan je een verzoek indienen deze gegevens de wijzigen of wissen. Uitzondering hierop is data die wij verplicht moeten bewaren in verband met administratieve en wettelijke doeleinden. Je kunt bovenstaande rechten doorvoeren door een schriftelijk verzoek te mailen naar info@femkesfoodies.nl.

Tevens heb je het recht op het beperken van en bezwaar te maken tegen de verwerking van persoonlijke gegevens, en het recht op het overdragen of overdraagbaar maken van jouw gegevens. Hiervoor kan je ook een schriftelijk verzoek indienen door een e-mail te sturen naar info@femkesfoodies.nl.

Tot slot heb je het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, mocht je het niet eens zijn met de manier waarop Femke’s Foodies met jouw gegevens omgaat.

 

BEWAARTERMIJN VAN JE GEGEVENS

Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

 

DATALEK PROCEDURES

Femke’s Foodies is verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens mag niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zullen wij onze klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

 

VRAGEN

Neem bij vragen over onze privacy verklaring contact met ons op via info@femkesfoodies.nl